Det helvedes helbred


Oreganoen dækket af sne

Ja jeg er negativ her til morgen. Jeg var allerede småsløj fredag inden jeg skulle til Julefrokost, og der i tvivl om, det mon gik. Det gik, men superfrisk var jeg ikke. I går var jeg MEGET mat og langt fra på toppen, men tænkte det var efterveer fra aftenen før, selvom jeg ikke havde drukket ret meget og jo heller ikke kom sent hjem.

I dag kan jeg ikke rigtig skylde skylden på Julefrokosten (som jeg iøvrigt er meget glad for, jeg kom med til). Men sløj, sløj er jeg. Jeg har ikke feber, men jeg føler det som om, jeg har – ret meget endda. Hovedpine og svimmel i stor stil. Havde det nu bare været almindelige “hverdag” så kunne det jo være hip som hap eftersom jeg ikke går på arbejde. Sålænge jeg bare når at blive frisk til min Elton John tur.

Det rigtig trælse i det her er, at hvis jeg ikke finder bedring, så er jeg nødt til at aflyse besøg af min dejlige veninde fra Falster, som jeg har GLÆDET mig til at se og forkæle. Vi skulle i Tivoli og se Julemarkedet, som ingen af os har prøvet før. Jeg ved godt, jeg har bedt jer krydse fingre for en ting allerede, men nu er jeg nødt til at bede om gode vibes for, at jeg får det mirakuløst bedre i løbet af dagen. Hold da kaje, jeg er træt af det helvedes helbred. Det er formentlig den skide influenzavaccine. Jeg skulle have lyttet til mig selv og undladt den, men jeg kunne jo så risikere at få “the real deal”. Det er dælme ikke let, men som nævnt skal jeg ikke have næste år. FANDENS!!

1 thought on “Det helvedes helbred

  1. Pingback: Last Holiday (2006) og lidt Julelinks | deborah.dk

Der er lukket for kommentarer.