ABC Scandinavia – DDerbyfeltet 2009 på vej rundt svinget første gange, med vinderen i front – Inchiline (SWE)

D står da selvfølgelig for Derby i bogstavlegen her.!! Det er årets store, store begivenhed på galopbanen i Danmark, men sandelig over hele verden, bliver der afholdt derbies.

I Danmark rides Derby’et på Klampenborg Galopbane. Kravet for at være med, er at hesten er 3 år gammel og født i Skandinavien. Distancen er 2400 meter. Fotoet ovenfor er fra Derbyet 2009 og blev vundet af Inchiline (SWE) med Manuel Martinez i sadlen. Du kan læse mere om Derby her.

10 thoughts on “ABC Scandinavia – D

    • De er rigtig smukke. Og det bliver jo ikke mindre af, at man omgåes dem til daglig. Du skulle gøre dig selv en tjeneste, at kommer ud til Derby’et næste år. Eller Damernes Dag eller Scandinavian Open Championshiop, som begge også er meget festlige dage.

    • Tusind tak skal du have. Jeg snublede lige over det i dag, og synes lige det passede. Det er tre galopbaner i Danmark, den i Klampenborg er dog den flotteste og hovedbanen, om man så må sige, men derudover er der i Århus og Odenese, og nej der ville sådan en begivenhed ikke lægge. Alle de rigtig store løb, ligger på Klampenborg.

      Hattene er der bestemt også, kan du tro, og dem har jeg også fotos af. Dem kan det være, der bliver mulighed for at vise en anden gang.. Men ellers kan du gå ind her og kigge og søge på Derby, så finder du nok en hat eller to 🙂

    • Det er jo netop det, der gør livet så forunderligt, at det gør vi alle mere eller mindre. Det er mig en glæde at vidregive min viden, om en sport jeg elsker.

Der er lukket for kommentarer.