Fantastisk vinterlys

Dagen i dag har været meget, meget fredelig. Tilbragt på sofaen med den bærbare og fjernsynet. Så snart jeg så meget som tænker på at være i noget, der ligner lodret position, så “vælter verden” og jeg bliver hammersløj. Så jeg bliver klogeligt liggende, undtagen når helt livsnødvendige ting, gør at jeg må bevæge mig. Som sagt passer det meget dårligt, for jeg skulle have set min veninde herinde, fra i dag og nogle ddage frem. Men der er ikke noget at gøre. Feber har jeg også.

På den postive konto, er at jeg egentlig hygger mig indendørs i den her helt arktiske kulde. Overdrivelse fremmer forståelsen, men selvom det kun har været et par eller tre graders frost, så har chillfaktoren været enorm i dag, så det har da nærmet sig noget, der ligner.

Dagen startede grå og meget trist, men senere kom solen og vi fik det her fantastiske lys. Trods svimmelhed bevægede jeg mig ud og fotograferede det. Det var som det ses, helt magisk.

Humøret stiger, når jeg ligger og kigger fotos fra i sommer, og ser pletskud, jeg så ganske har glemt. Dejligt, at få uploadet og sorteret til den store frokromede guldmedalje. Helbredet kan jeg alligevel ikke lave om på, men træls er det da, at jeg oveni har monsterondt allevegne i dag også. Håber I har haft en god dag.