En mellemlanding


Industriens hus er under ombygning, og kan p.t. kun kaldes en skal

Jeg skulle skifte tog på Hovedbanen, både på vej ud, og på vej hjem fra min tur til Hundige. Som for at fejre det var første december, gjorde jeg holdt der på vejen hjem. Gik over på Vesterbrogade, og fik en Whopper. Den var god, efter en lang tur og velfortjent, for jeg havde intet fået at spise.

Egentlig var målet også, at jeg skulle over i en butik, der lå i Industriens Hus, men eftersom at huset stort set er væk, så var den plan skudt i sænk. Så jeg spiste min Whopper, og så ned og tage toget hjem. Det var mere end dejligt at komme hjem. Jeg har som det vil vides, ikke været frisk. Det er jeg stadig ikke, hvorfor turen i dag var noget hård ved mig, men det var rart at få gjort. På Hovedbanen fik jeg også fornyet imt togkort, så endnu en ting, der kunne krydses af listen. I morgen har jeg ting, jeg SKAL have lavet online, som jeg så ikke får lavet i dag. Men det kan også godt nåes. Nu vil jeg slappe af, for jeg er godt nok smadret. Håber I har nydt det flotte, men kolde vejr.


Tivoli i Juleklæderne, hvor jeg skulle have været ind med min veninde, havde jeg været frisk