Sne og lavendler


Håndcremen, i baggrunden badesalt og til højre læbebalsam

Jeg havde jo set, Anita’s reklame (blog senere nedlagt) for de billige Isabellaproukter i gårIo. Da jeg alligevel skulle handle, så endte jeg med, at tage til Bilka, som dog langt fra ligger lige om hjørnet. Jeg skal med to tog, men de går så faktisk dør til dør. Som tænkt, så gjort.

Første gang jeg prøver turen med tog. Jeg plejer jo, at være derude med min veninde. Der var creme nok, og ligeledes læbebalsam og en lækker badesalt købte jeg også. Badesalt og creme med lavendelduft son antydet, hvorimod læbebalsam, er ned citron. Meget lækre sager. Så nu jeg var der, købte jeg lige lidt ekstra til gave også. Det er jo Jul.

Det med Jul var også noget vejret igen fandt ud af. Da jeg tog afsted sneede det pænt meget. Men det holdt op igen. Til gengæld havde de store problemer i Bilka med frosne vogne. Det betød, at folk ikke kunne få møntlåsen til noget som helst. Lettere upraktisk. Jeg prøvede mig frem og fandt en der kunne. Jeg handlede lidt ind til Julen som sådan, og fik også handlet Julegaver i centret udover ovennævnte. SÅ nu mangler jeg kun et par stykker eller tre pakker, men det er til samme person, og kan købes på nettet.

På hjemturen lavede jeg lige en mellemlanding, da jeg skulle skifte tog på Hovedbanen. Mere om det i næste indlæg.


Bilka ligger i et stort center, som hedder Waves, og de her to fotos er taget på gangbroen fra staionen ned mod centret


Hundige Station


Som det ses, var vejret smukt på vej hjem Her er vi på Brøndby St. Taget gennem togruden

Opdateret 24. september 2016