Lørdag

Var sove-længe-dag. Jeg sov til 11.30!!! Hvornår i alverden har jeg sidst gjort det? Det husker jeg slet ikke men det var dejligt. Jeg var “for en gangs skyld” faldet i søvn på sofaen. Det betød at jeg havde rigtig fint selskab. Garbo lå ovenpå mig da jeg vågnede. Det er rigtig hyggeligt, men desværre ikke godt for min allergi.

Jeg stod op i god ro og orden og fik givet Garbo noget at spise. Selv spiste jeg ikke noget, men hoppede i tøjet og smuttede ned og hentede et par fornødenheder i i byen. Det var helt rart at komme ud og få lidt luft. Jeg bruge ikke cyklen i det her vejr. Dels er det glat, og jeg skal ikke falde og slå mig selv halvt fordærvet og dels vil jeg ikke have cyklen ud i alt det salt. Heldigvis er Superbest ikke længere væk end jeg sagtens kan gå sammen med den dejlige indkøbsvogn, jeg fik i Julegave sidste år. Nu jeg var afsted, var jeg også forbi og få en ny forsyning allergipiller. Heldigvis en billig omgang. Og så gik jeg hjem.

Finanserne skulle der lige styr på, og så har jeg betalt et par regninger. Det har jeg fået gjort, og så skal jeg have bestilt de sidste ting på nettet i morgen. Jeg har lavet aftensmad og vasket op. Jeg gad vide hvor hulen tiden flyver hen. Jeg synes, den bliver væk mellem fingrene på mig. Jeg har lagt Julekort og min glitterkuglepen i stilling, så dem skal jeg også have begyndt på. Vejrmæssigt startede det gråt, men senere kom solen og gav anledning til den fine solnedgang. Håber jeres lørdag har været god.