A Revelation

Der har jo været nogen kopiudsendelser på Danske TV, hvor en eller anden kendt, skulle få et kor sat sammen på rekorttid og så skulle de dyste. Undskyld til dem, som hyggede sig med det koncept, men jeg gjorde ikke, og stod ret hurtigt af på den gallaj, som jeg gør på langt det meste, af danske fortolkninger, af engelske og amerikanske shows. Ganske enkelt fordi jeg bedre kan lide de andre Sådan er det bare. Intet ondt om andre, der synes om den danske model.

Nu troede jeg så, at den engelske model Last Choir Standing var den samme. Men det var den langt, langt fra og jeg var lige ved at sige selvfølgelig langt bedre. Englænderne kan altså noget udi underholdning, som næsten ingen andre, og dette var ingen undtagelse. Her havde man, hvilket jeg synes var en strålende ide, taget en masse amatørkor og så sorterede man ellers derudaf. Jeg har kun set det ene afsnit i går, og der kommer selvfølgelig flere.

Og jeg skal love for, der var nogen superkor imellem. Der var dog ET, der for mig helt med det samme skilte sig ud og det var koret REVELATION. Revelation betyder åbenbaring, og de var simpelthen en fra start til slut. Nu har jeg så luret på nettet, de versioner, jeg ikke har set, for showet er selvfølgelig forlængst slut nu.

Til min store frotrydelse vinder de ikke. Hvorfor og hvordan nogen kan synes, at det kan gøre bedre kan jeg slet ikke forstå. Det eneste skal være, at det andet kor, Only Men Aloud er mere “engelsk”, hvis man kan sige det sådan.

Jeg er ikke i tvivl om, at havde dommerne bestemt, så havde det her kor vundet. Men som med så mange andre shows, så har publikum og seere også her det sidste ord, og det betyder at folk stemmer udfra forkerte kriterier. Det er der ikke at gøre ved. Det kan jeg desværre ikke lave om på, men jeg jeg kan sige, at REVELATIONn er vindere hos mig, til enhver tid og kigger man på hjemmesiden, så er der mange andre, der synes som jeg, og som også er kede af de ikke vandt. Koret hedder nu Solid Harmony og bygger på den succes Revelation havde. Jeg synes det var passende, at poste indlægget i dag på en søndag, som jo traditionelt er kirkedag og der er ufatteligt mange gospelkor derude der faktisk hedder Revelation. Også et dansk, men det er en anden historie – enjoy!

Et af mine favoritnumre (fra Dreamgirls) som et et gruppe-kor-arrangement i en af udsendelserne. Flere kor synger sammen, blandt andet Revelation: