ABC-Scandinavia – E

Ugen Bogstav er E = Efeu! Jeg har altid været vild med efeu. Synes det dybt mørkegrønne blanke blade pynter allevegne, om det er op ad en husmur, en gammel garrage, som bunddække eller på en gravsten, er ligemeget. De føjer altid noget smukt til. Ovenikøbet er den jo helårs.

8 thoughts on “ABC-Scandinavia – E

  1. Jeg ville nødigt undvære mine efeu, til at plukke ind af, både til fyld i buketter og til at lægge som dekoration på bordet.. jeg kan godt lide efeu, men de skal hades lidt i haven, ellers overtager de det hele.

    • Inge, de skal holdes under kontrol. Men det er ofte sådan med gode egenskaber, der gør at man falder for noget/nogen, også er de egenekaber, der er på negativsiden senere 😉 Men man må jo som med alting, tage det sure med det søde ikke? 🙂

    • Tusind tak. Ja den gamle garrage, er jeg også vild med og det gamle hængsel. Der er snart ikke meget af den slags tilbage. For alt med en smule “sjæl” skal åbenbart rives ned. Desværre.

Der er lukket for kommentarer.