Av, det svier

Jeg har en snert af et eller andet i kroppen. Selv er jeg helt sikker på, det er en reaktion på den influenza vaccine. Nu er jeg så også ved at blive forkølet og få ondt i halsen. Jeg håber, det bliver ved truslen. Har slet ikke tid til det. Har tusind ting, jeg skal have gjort.

Det “bombede” imunforsvar er sikkert også skyld i, at jeg har fået en omgang øjenbetændelse af svær grad. Det svier og mit ene øje er helt tosset og løber i vand. Har været til lægen og få øjendråber. Så nu håber jeg, det snart går over igen.

Som det er lige nu, vil jeg smutte hen på sofaen, og håbe, det går lidt bedre i morgen. For lige i skrivende stund, kan jeg dårligt bruge det ene øje, fryser og er ikke så meget bevendt. Et varmt bad og en kop te, må vist være det, der skal til lige nu. Håber I har en bedre mandag end jeg har.