Sweet dreams

Som regel kan jeg ikke huske en dyt af min drømme, og således påstår jeg jo at det ikke er noget, jeg gør særlig meget. Det ved jeg dog videnskabeligt ikke passer. Som regel plejer jeg, at tænke på noget dejligt, lige før jeg skal sove, for at sove godt og fredeligt.

Det sker dog, at jeg drømmer noget, der er så levende, at jeg husker det meget, meget tydeligt når jeg vågner. Men det behøver så ikke være “Sweet dreams”, men kan også være “Weird dreams”, som det var her i nat.

Hvor i alverden den helt skøre, og meget ubehagelige drøm, jeg havde i nat kom fra, skal Guderne vide. En person, jeg holder meget af, var indlagt på hospitalet med en alvorlig sygdom, og jeg besøgte. Der forgik en meget personlig samtale, og jeg rodede lidt rundt på det her hospital. Jeg vågnede, uden nogen klar konklusion på en noget forvirrende drøm. Gudskelov var det kun en drøm, men det var mere end underligt, og jeg håber, den skønne person, jeg drømte om, får et langt og sundt liv. Men en drømmetyder kunne sikkert på meget ud af den historie!

2 thoughts on “Sweet dreams

  1. Lone – Jeg takker meget, for dine fine fortolkningsforslag. Jeg var nu ikke patient i drømmen, jeg besøgte en og optrådte bestemt ikke som læge. Uha den med afdelingen håber jeg sandelig ikke har noget på sig, hverken for mig eller nogen jeg kender. Men en i periferien har lige mistet sin mor til den sygdom, så det kan være det der spillede ind. Det MEGET underlige her, var personen drømmen omhandlede!!!

  2. “Bygninger i drømme repræsenterer ofte drømmeren selv. Hvis derfor hospitalsbygningen repræsenterer dig selv, er det vigtig at lægge mærke til, hvilken afdeling drømmen foregår i og hvilken sygdom, der eventuelt bliver behandlet. Hvis du optrådte som læge, kunne det betyde, at du spiller en støttende rolle i det virkelige liv. Hvis du er patient, hentyder det måske til, at du forsøger at komme dig over noget, der er blevet gjort mod dig; eller måske har du ikke behandlet dig selv ordentligt i den seneste tid. Det kan det være, at du har brug for trøst i en eller anden sammenhæng.”

    Står der under ‘Hospital’ i min drømmebog 🙂

Der er lukket for kommentarer.