De store glæder


Queen By Tessa i vindercirklen efter 2. plads i 2-års Maiden-serien 25. september

Mens jeg har være rigtig rigtig sløj, har jeg selvfølgelig ikke fået lavet alverden, men de seneste dage hvor det har gået bedre, har jeg. Hvad har jeg så lavet. Tjah, ikke overraskende, er de fleste af mine vågne timer gået med at sortere og uploade fotos. Jeg er ikke bare en brøkdel færdig, men jeg må jo se hvert eneste foto som en sejr. Lige nu er der projekter i forhold til Julen, der skal prioriteres, så det bliver det mest nødvendige først. Så må resten komme. Men jeg er nok ikke den eneste, der kunne ønske sig en håndbremse i forhold til tiden og 48 timer på et døgn.

Når det er sagt, så er det en stor glæde og sidde og kigge fotos fra året der gik, både generelt, men så sandelig i hestesammenhæng. De og alle de søde mennesker i den forbindelse, er mine store glæder og endnu bedre er det jo, når det kan kædes sammen med endnu en stor glæde – fotografering.

Nogen kunne måske føle sig fristet til at tro, at man kunne blive træt af, at fotografere de samme mennesker, og til en vis grad samme heste gang på gang. Men sådan fungere det slet ikke. Hver løbsdag og hver situation er jo ny, ligesom hvert foto er det. Og man få altid overraskelser i den forbindelse og kan være heldig lige at fange dët specielle øjeblik. En sådan er ovenstående. Et kærligt øjeblik mellem trækker og den hest, hun er med til at passe og en stor glæde over et godt resultat. Nej det bliver aldrig kedeligt, træls eller noget, der bare minder om det.

På grund af de overanstrengte skuldre, har jeg ikke været i stalden i nu, nogle uger. Jeg savner hestene og vennerne dernede. Men jeg er nødt til at passe på, for den højre er klart den værste, og det skulle nødigt sætte sig til noget kronisk, og den knager og brager stadig vældig. Men når jeg er i stalden, er jeg hver gang fuld af glæde over, at få lov til at nyde disse fantastiske og ædle skabninger. Det er simpelthen ubeskrivelig dejligt.

Heldigvis går helbredet iøvrigt fremad, og i morgen skal jeg til koncert. Det glæder jeg mig til. Nu må jeg hellere få ordnet nogle flere fotos, og så skal støvsugeren vist også have lidt motion. God dag til jer.