Dagen derpå

Jeg kunne ikke bare sådan lægge mig ned og sove da jeg kom hjem i går. For det første var jeg sulten. Dagens ration af 2 ostemadder var ligesom ikke nok til at holde dampen til midnat. Ikke desto mindre blev det sådan. Men så besluttede jeg at jeg måtte have noget at spise. Det fik jeg så og så sad jeg i min stol og “faldt ned” og var på net og TV og klokken løb. Det vil sige den blev 02.30 før jeg smed mig i dynerne. Så var jeg også træt.

Gæt engang – Garbo var ikke den mindste smule træt, og hun kan “råbe” højt, når hun vil have sin morgenmad. Hun lod mig dog sove til klokken 8. Men det var ret beset ikke længe, når jeg kom så sent i seng. Nå, hun fik sin mad, og jeg lå lidt på sofaen. Men sove kunne jeg ikke.

Da jeg nu ikke overraskende, stadig har x-antal projekter her så tænkte jeg, at jeg bare måtte igang. Et absolut must var støvsugeren der skulle svinges. det blev den og jeg fik fjernet det værste skidt. Om jeg fatter det svimmelhedshalløj. Idag kom det tilbage, næsten for fuld skrue. Det har betydet, at jeg langt fra har været så effektiv som jeg skulle. For træt er jeg også. Så lige nu er aktiviteter, der kan gøres siddende absolut at foretrække. Det var også derfor gårsdagens koncert lod sig gøre. Heldigvis har jeg masser af projekter her på computeren, jeg kan lave helt bortset fra årets Julekortskrivning, så morgendagen er planlagt også. Skulle jeg få mine sansers fulde brug igen, så venter der Julebagning, Julepynt og et besøg hos hestene som jeg efterhånden savner helt forfærdeligt. Jeg tager en dag ad gangen, der er ikke andet at gøre. God weekend til jer.