Søndagsstress

Jeg gider ikke stresse, men fordi helbredet driller, så ender det med at blive en stresset dag og de næste dage også. Det er noget nær, det værste, man kan byde mig. Jeg har et projekt, jeg skal nå. Det har med fotos at gøre, og den slags tager bare meget længere end man regner med. Så optimalt skulle det have været påbegyndt for længe siden og færdiggjort også. Det er det ikke blevet og jeg begynder at tvivle på, det kan nås. Men nu prøver jeg, så må vi se.

Udover lige det projekt, Så har jeg ikke fået pyntet færdig til Jul heller ligesom de gode planer, om at prøve at bage nogen Julekager heller ikke er blevet til noget. Måske derfor jeg efterhånden har lært ikke at planlægge for meget. De bliver hurtigt skudt i sænk de planer, jeg laver. Egentlig er søndag min absolut hviledag, men da jeg også hvilede i går, så er jeg nødt til at tage mig samme i dag. Jeg kan se, jeg ikke er den eneste, der slås med træthed og en følelse af udmattelse for tiden. Det værste er, at selvom jeg sover mere end vanligt, så hjælper det ikke. Nå, men jeg må hellere komme i gang med at se, om jeg kan nå, det jeg skal og så må de hyggelige indlæg om vinterpasta og hvad jeg ellers kunne finde på at hyggeligheder komme senere.

Sneen er væk her, og solen skinner derude, hvor det igen er frost og en let vind. Altså pænt koldt. Så var jeg ikke svimmel og træt og ike havde en million. projekter, så var det ud og gå en tur i det fine vejr. Som det er …..