Fotografisk dokumentation

Jeg fik aldrig skrevet i anledning af offentliggørelsen af Prins William og Kate Middelton’s forlovelse. Det glæder mig for dem, og jeg personligt ser frem til et storslået og fantastisk bryllup.

Parret har været sammen i 9 år, så man skulle tro, at alle faldgrupper og eventuelle “kanter”, er slebet af, og Kate og William ved, hvad de går ind til. De er ihvertfald så godt rustet, som de kan være. Netop det faktum, er jeg ret sikker på, man har fokuseret ret så voldsomt på, efter tidligere tiders knap så heldige udfald (pænt sagt).

Men det var sådan set slet ikke det, indlægget skulle handle om, men om den fotografiske dokumentation. Når man er kongelig bliver alt fotografisk dokumenteret fra vugge til grav, og selvfølgelig også forlovelsen. Disse fotos er nu frigivet og kan ses. Fotografen er Mario Testino , der også har fotograferet Prins Harry og Prinsesse Diana i sin tid. Du kan se fotoserien her.