Mærkelig mandag

Mandag er ofte sådan lidt antiklimaks efter weekenden. Jo, weekender er noget særligt også for mig, selvom jeg ikke arbejder som sådan.

Jeg har stadig bjerge af arbejde her, jeg skal have lavet. Desværre følger energien ikke helt med. Jeg sover helt vildt meget for tiden, og må have brug for det. Dagen forsvinder ud mellem hænderne på mig, men jeg har været igang med fotos det meste af dagen og allgievel synes jeg ikke, jeg har nået ret meget. Men jeg gør stadig mit bedste.

Først her til aften har jeg “sluppet tøjlerne” om jeg så må sige, og holder nu fri for at se lidt fjernsyn. Helbredet har også været noget underligt noget i dag. Har haft det underligt, uden jeg sådan kan sætte fingeren på noget helt definerligt. Virker som hormon amok, som “i gamle dage”, bare uden de helt meget håndgribelige ulemper. Hm! Det går forhåbentlig snart over, for det er ret ubehageligt. Jeg tror, vi lukker for mandagen, og håber på bedre tider i morgen. Håber I har fået skudt ugen godt igang.