Rør blot ikke ved min gamle…..

Jul, lyder sangen! Nu mener nogen, at der skal pilles ved vores Julemad. Og jeg har også lagt mærke til det i udbuddet af Julemad på diverse restauranter at det skal være så moderne og anderledes. Og for mig, har det INTET med Julemad at gøre. Jeg synes da, det er fint, man kan tilvælge noget sundt også, men Julemaden skal ingen tage fra mig.

Den ene gang om året vil jeg have lov at spise RIGTIG Julemad. For mig er det Julefrokost med stegte rødspættefilleter, varm leverpostej, sild, mørbradbøffer, flæskesteg m.m. Og Juleaften står den på ande- og flæskesteg med det hele. Og det skal ingen trendsættere lave om på. Det er da godt, man kan lave, hvad man her lyst til hjemme ihvertfald. Men der er da også mange steder, hvor man kan få den gode gammeldags slags.

Hvad med dig – Piller du ved dine Juletraditioner i forhold til Julemaden i fedtforskrækkelsens navn?

4 thoughts on “Rør blot ikke ved min gamle…..

  1. Absolutely not, my dad does the cooking, (while my mother and I go to mass), roast duck with all the trimmings (orange sauce,sweet & sour red cabbage, baked sweet potato, topped w/butter) chilled red wine, and then for dessert, the danish cold rice pudding mixed with whipped cream and crushed almond +1 whole almond tucked in there {my mother always win the price), and topped with warm cherry sauce. merry Christmas :-}

  2. Nixen bixen. Du kan da lige tro, at der skal smovses i julen. Når bare man er “grøn” og fornuftig til hverdag, kan man godt kaste sig over lækkerierne en gang i mellem. Synes jeg altså! 🙂

    PS. Pude bliver sendt i morgen… 😉

    • Det glæder mig, at du også synes det. Ja der skal smovses i Julen helt sikkert. Sådan skal det være.

      Glæder mig til at få puden 🙂

Der er lukket for kommentarer.