Et mindre uheld

Som det ses, så har jeg (eler en hjælper til mig) haft et “mindre” uheld her på bloggen, hvilket betyder, at det ellers så pæne udseende er ødelagt midlertidigt. Det bliver rettet først i næste uge. Før kan det desværre ikke lade sig gøre, eftersom jeg ikke selv kan gøre det. Så jeg kan ikke engang selv skyldes for det her. Hele misæren opstod omkring uploading af en ny og fin Juleheader, jeg havde begået. Og så endte vi her. Men fear not, jeg vender tilbage lige så god som før. Alt indhold er her heldigvis. Det er det vigtigste.

4 thoughts on “Et mindre uheld

  1. Nej, jeg kan godt forstå det ikke var hensigten. Og det er da bestemt en skam, hvis man ikke sådan lige kan få fikset op på det. Men heldigvis er siden ikke blevet kulsort eller beige med karrygule bananer 😉

    • Nej heldigvis ikke Therese. Jeg er taknemmelig for, der ingen alvorlig skade er sket, og det bliver fixet om et par dage. Det glæder jeg mig til, så jeg får mit Look tilbage 🙂

    • Sådan kan man selvfølgelig godt se det. Men når det ikke er hensigten, så er det knap så morsomt. Og slet ikke når man ikke selv kan rette det. LYST er ikke et mål i sig selv for mig, og jeg var rigtig glad for mit “Look” før dette.

Der er lukket for kommentarer.