ABC Scandinavia – G


Fra Derbydag i år. Seeland Pokalløb (L) hvor de to staldkammerater Peas And Carrots og Quilbouqet kæmper om sejren. Det sjove her er, at de er staldkammerater hos træner L Reuterskiöld Jr. Det blev Edward Ahern og Peas And Carrots (Tv.), der løb med sejren, foran Rafael Schistl og Quillbouqet

Som bogstavet F, som jeg var meget sikker på, er jeg lige så sikker på dette. G må selvfølgelig stå for Galopsport. Det kan ikke være anderledes.

Galopsport udføres i Danmark på fire baner. I Aalborg, i Aarhus, i Odense og Klampenborg. Som vides tilbringer jeg rigtig meget tid på banen i Klampenborg. Et sted jeg elsker at opholde mig. Selvfølgelig i høj grad på løbsdage, men også til daglig.

Jeg har været på banen både i Aarhus og Odense, men mangler stadig et besøg på banen i Aalborg. Klampenborg Galopbane er den eneste, der er en “ren” bane, om jeg så må sige. Dermed ment, at det er den eneste bane, hvor der kun afvikles galopløb. På de andre baner, er der også travløb.

Der er meget mere at sige om emnet, men så bliver jeg aldrig færdig og dette ender som en afhandling, hvilket det jo ikke skal være. Men har du spørgsmål, skal jeg gladeligt svare på dem.

16 thoughts on “ABC Scandinavia – G

  • Det har du helt ret i. Der sker altid et eller andet i staldene eller på banen. En helt særlig stemnning, som jeg elsker.

 1. Næh, he-he, hvad skulle du bidrage med om ikke Galop; og jeg fik straks samme tanker som Emerald Raptor til bogstavet H. Vi får se 😉
  Rigtig god weekend, Deborah!

  • Nej den lå lige for Anjoe 🙂 Som sagt så ved jeg ikke endnu, hvad H bliver, men vi får se, som du siger. Også rigtig god weekend til dig.

  • Tjah, det har jeg ikke besluttet endnu. Det kan være, det bliver noget med heste at gøre, men nu får vi se…. 🙂 Der er ihvertfald to ting, der ligger lige for. Tak for pæne ord om foto.

 2. Ingen tvivl – galopsport. Jeg ville aldrig have fundet på det. Det lyder som en meget betydningsfuld interesse.

  • Hej Jørgen velkommen til. Næh, hvis du ikke har været her før, er det nok knap så selvfølgeligt. Men læser man med her bare rimeligt ofte vil man vide, at netop Galopsport og hestene, er det jeg bruger rigtig meget tid på og som du siger en meget betydningsfuld interesse, som jeg har haft i så mange år, at jeg dårligt tør tænke tanken 🙂

Der er lukket for kommentarer.