Sne i barndommens land


Grev Bernstorff nyder synet af sit slot

Jeg var i akut fare for at udvikle computer kuller! Jeg har i arbejdet meget ved computeren her på det sidste, og også alt for meget. Mit hoved er helt ødelagt, og ikke nok med det, det begyndte at hænge mig langt ud af halsen. Og så ved jeg, at så skal der reageres.

Grundet den her forbistrede svimmelhed så har jeg ikke været så meget ude i verden, som jeg gerne ville. Slet ikke i forbindelse med al sneen vi fik nyeligt, hvor jeg også gerne ville have været ude og fotografere. Her til morgen var jeg frisk fra morgenen af, og landskabet lån indbydende og hvidt derude. En udflugt jeg har villet et stykke tid, lå lige for. Bernstorffsparken inklusive slottet selvfølgelig!

Parken var i min barndom et sted, jeg kom i stor stil. Vi havde hund, og den gik jeg meget tur med deroppe sammen med mine veninder. Vi hyggede os meget med det, og det gjorde hundene bestemt også. Jeg har ikke været i parken siden, jeg flyttede tilbage hertil, og før det kan jeg slet ikke huske. Så det er RIGTIG mange år siden, jeg har været der sidst.

Nu skulle det være. Jeg var overbevist om, at der måtte være fantastisk smukt sådan en dag. Det fik jeg helt ret i. Der var skønt. Sne nok og ikke så farligt mange mennesker. Perfekt og fotomuligheder var der rigeligt af. Det betød også, at dem du ser her, kun er et lille udsnit. Jeg var på flere måder heldig, for ligesom jeg gik og var færdig for dagen, og på vej til bussen forsvandt det fantastiske lys. Jeg gik rundt derinde lidt over en time, og det var bare en dejlig tur. jeg er glad for, at jeg tog mig sammen og kom lidt ud. Desværre kom svimmelheden igen, da jeg kom hjem, og har været der siden. Men skidt pyt, vi må nyde de gode stunder, og det var turen bestemt. Se alle fotos fra dagens tur på her.


Bernstorff Slot


Rosenhaven begravet i sne


Den Svenske Villa

6 thoughts on “Sne i barndommens land

  • Hej og velkommen til Anna. Synes jeg ikke jeg husker, du har hilst på før. Men dejligt, at du gør ihvertfald. Du skal HELT bestemt tage en tur op i parken nu mens sneen er der. Der er så flot hele året.

 1. Smukke billeder!! Sidste år tog jeg lignende billeder og har netop for et par dage siden brugt dem til en artikel i det nye nummer af mit magasin, Skønne Dage.

  God weekend til dig. Husk ny juleleg i weekenden og i juleferien… 🙂

  • Hej Mia, ja der er nok af muligheder for fine fotos oppe i Parken. Jeg kunne sikkert også godt have taget flere men det var fint som det blev. jeg håber, jeg får tid til at tage ud i verden når Julekortene er ordneet og her er pyntet op, og tage flere snefotos. Elsker det. Også god weekend til dig, og jeg skal huske Juleleg 🙂

 2. Hvor må det være dejligt med så mange smukke steder indenfor et rimeligt begrænset geografisk område… flotte billeder Deborah.

  God weekend til dig 🙂

  • Tusind tak Mette!! Ja det er dejligt, at man kan hoppe på toget eller bussen og på få minutter være i smukke omgivelser. Men jeg er da sikker på, at I også oppe ved jer har mange smukke steder. Men det kræver så måske lidt mere at komme dertil. Også god weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.