Ave Maria

Jeg tror, jeg har vist denne video før her på bloggen (indrømmet, jeg har ikke tjekket), men uanset så er det en stor favorit hos mig. Og her sunget af to herrer, jeg begge har oplevet i levende live. Den ene hele tre gange. Det skal ingen hemmelighed være, at Michael Boltons stemme stadig kan give mig gåsehud i stor stil. Den rammer mig dybt. Sådan er det og vel også derfor, jeg har alt, hvad han har produceret stort set. At han også har talent som operasanger, er noget mange ikke ved, men her kan det absolut opleves. Og Placido, ham ved vi jo også, hvor god er. Enjoy!

2 thoughts on “Ave Maria

  1. Jeg er lige en tur rundt i cyberspace for at sige tak til alle jer, der har linket til min blog i denne sæson. Tusind tak og rigtig glædelig Jul.

    Julehilsner fra Claus

Der er lukket for kommentarer.