I sidste øjeblik – Julekort

Julekortene skal skrives. I morgen er det sidste dag, hvis de skal nå at komme ud inden Jul. Og her tales kun om dem indenlands. Har du udenbys, er det for sent. Selv til før Nytår. Det måtte jeg sande, da jeg tjekkede fristerne. Som med så meget andet, er tiden i forhold til Julekortene løbet helt fra mig. Men heldigvis, kan jeg da nå det i dag og imorgen, skulle jeg mod forventning ikke blive færdig i dag. Jeg må igang. Kan I have en god dag.

2 thoughts on “I sidste øjeblik – Julekort

  1. Jeg misunder dig, at du orker de håndskrevne julekort… om jeg så startede i novenber ville jeg aldrig nå at blive færdig! Jeg må ty til de elektroniske igen i år.

    God fornøjelse med skriveriet 🙂

    • Tusind tak Mette! Og så plejer jeg nu at være i meget bedre tid. Men bare de kom afsted. Jeg bliver selv så glad for de håndskrevne, og så må jeg jo også selv skrive nogen. Det er kun et par udenbys der kommer sent i år, men resten er sendt nu og skulle komme frem inden Jul. God fornøjelse med de elektroniske!

Der er lukket for kommentarer.