Juleindkøb og beroligelse

Jeg har trasket byen tynd. Først ned til dyrelægen og hente mad og specielt pulver til Garbomis. Dyrlægen kunne iøvrigt berolige mig med, at med Garbo’s adfærd, så er der ingen risiko for, at hun har ondt. Hun beroligede mig med, at jeg nok skulle mærke på hende, hvis hun har ondt. Og det tror jeg så ikke, hun har og dyrlægen heller ikke. Nu er jeg gladere.

Bagefter skulle jeg have noget medicin til mig selv. Øjenbetændelsen jeg har kæmpet med nu i over en uge, og dryppet med øjendråber, er ikke til at få bugt med. Ikke med de dråber, jeg har fået. Så nu må der andre midler til. Det var så det, jeg håbede, at hente på apoteket, men det var ikke kommet ind endnu. Men skidt, det kan da nås endnu.

Jeg er godt og vel brugt op nu, og skal bare sidde her lige så stille. Jeg har handlet lidt ind, og skal også i morgen. Julegaverne skal pakkes ind og Julekortene har jeg sendt i dag. Jeg mangler dog de elekstroniske af slagsen. Det er lidt nu og resten de nærmeste dage.