Bogen om Ordrupvej


Ordrupvej dækket af sne og Julepyntet i går

Der er kommet en ny bog om “min” indkøbsgade – Ordrupvej! I min barndom var det Jægersborg Allë (som forlaget også har udgivet en bog om), vi handlede på. Det kom sig jo så også af, at jeg er opvokset i Hellerup – 2900 Happiness – YES! Ah, ikke helt sådan, men alligevel. Hellerup ihvertfald. Senere flyttede jeg jo så til Charlottenlund, og der har jeg så tilbragt det meste af min tid af de to steder.

Men tilbage til bogen. Den er skrevet af en god bekendt af mig, og jeg har fået lov at kigge i den. Den så rigtig god ud. Og det er den så også, kan det læses. Det er da rigtig flot, at få sådan en fin anmeldelse. Den skal op og stå i min reol, det er sikkert og vist. Nu er chancen forpasset til Juleønskerne, men mon ikke jeg overkommer at købe den selv. Jeg tror det. Jeg vil tillade mig at vende tilbage, når jeg engang får den læst grundigt.

2 thoughts on “Bogen om Ordrupvej

  1. Ja, både Ordrupvej og Jægersborg Allé er to foretrukne indkøbsgader, når jeg er på Sjælland. Blandt andet holder jeg rigtig meget af Pot og Pande på Ordrupvej.
    Rigtig glædelig Jul og godt Nytår.

    • Det er også dejlige indkøbsgader begge to. Jeg kommer faktisk også på Jægersborg Alle for der har jeg både optiker og læge så….. 🙂 Du har ganske ret Pot og Pande, er en skøn butik.

      Også Glædelig Jul og Godt Nytår til dig.

Der er lukket for kommentarer.