Alt ved det gamle – næsten :-)

Så blev min blog sig selv igen, dog indlagt det nye Julebanner. Dejligt og stor tak til Camilla for hjælpen. Nu kan det godt blive Jul. Jeg har været i stalden i dag og hilse på. Det var også bare skønt at se to-benede, og ikke mindst firbenede, som jeg godt vidste, at jeg har savnet, men når jeg så er der bliver det endnu mere tydeligt. Især min yndling William, var jeg glad for at se, og det virkede bestemt gengældt. Jeg ser dem snart igen. Jeg skal sørge for, de får deres mad Juleaften. Det er blevet fast tradition næsten. Det glæder jeg mig til.

De sidste Juleindkøb er gjort på vej hjem, og jeg rydder op, og gør ved, så her kan være pænt til Julen. Og med lidt held skulle der blive tid til en tur ud i verden i morgen – inklusiv kamera, men lad os nu se, hvor slem den snestorm bliver og hvor længe den bliver ved. Jeg misunder ikke dem, der skal ud og køre i det vejr.

Jeg vil skynde mig endnu en tur i kælderen og ønske jer god vind med jeres Juleforberedelser.

2 thoughts on “Alt ved det gamle – næsten :-)

Der er lukket for kommentarer.