Dagen før, med ønsket om…

Jeg var med toget et stop i formiddag, og fik overleveret to Julekort “in person”. Blandt andet skulle jeg forbi min optiker og sige farvel. Jeg har haft ham siden jeg var vist omkring 15, så det er noget nær et helt liv, jeg har kendt ham. Det er helt på sin plads, at han holder nu og koncentrere sig om andre ting, men jeg kommer til at savne ham. Det er sikkert og vist. Men heldigvis har han overladt butikken til nogen meget søde mennesker, så jeg er i gode hænder.

Fik købt et par småting, og flygtede ud af Superbest igen. Der var intet mindre end kaoslignende tilstande. Efter at have kæmpet mig igennem snemasserne, og vel hjemme igen spiste jeg en god frokost, og så har jeg ellers pakket gaver ind. Jeg har været sløj i dag og er stadig og Julestemningen er en by i Sibirien, sådan cirka.

Men det skal ikke forhindre mig i at ønske jer en rigtig glædelig Jul.

4 thoughts on “Dagen før, med ønsket om…

Der er lukket for kommentarer.