2. Juledag

Egentlig skulle jeg bare være blevet på sofaen i dag. Men det ændrede en lille hændelse i går aftes på. Jeg skulle finde mine sutsko, som var gledet under den store stol. Til min rædsel, lå der også et Julekort til min veninde, som jo selvfølgelig troede, jeg havde sendt. Det var sent i går, jeg opdagede, så jeg tænkte, jeg hellere måtte overlevere det i egen person her i dag.

Så jeg kastede noget tøj på kroppen da jeg relativt sent stod op og så tøffede jeg afstede med lommekameraet på mig. Egentlig ville jeg ikke have taget noget kamera med, men besluttede alligevel at tage det med. Hvis ikke jeg gør, så ærger jeg mig, og ved jeg helt sikkert finder noget, jeg vil fotografere. Jeg er stadig meget imponeret over det lille kamera og det er skønt at have, når man ikke orker at medbringe det store.

Jeg fuldførte her en plan, som jeg også har haft i mit hoved de seneste dage. Nemlig en tur på den dejlige Ordrup Kirkegård. Der var som det ses bare så flot.

Min veninde var meget glad for at få sit kort, og havde også undret på, hvor i alverden, det blev af. Det er helt fast, at hun får et kort og altid et af de flotte kort fra Field Galleries. Det var hende, der introducerede mig til dem i sin tid. Hun har baby for tiden. Den søde labradorhvalp – Dolly. Den søde Islænder er på vej hen til hende.

Ellers har jeg bare slappet af og det har jeg tænkt mig at blive ved med. God 2. Juledag til jer.

4 thoughts on “2. Juledag

    • Kirsten, jeg er noget forvirret. For jeg HAR bogen!! Det jeg søgte var noget om den danske udgave på nettet. Det kunne jeg ikke finde, men bogen har jeg altså, og det skrev jeg også her.

  1. årh mand… den er dælme sød den hvalp *suk* Men jeg har jo min egen lille bølle, som har ædt min venindes ene sutsko i dag…

    Glædelig jul, Debs… lad os se om ikke 2011 bringer noget kaffe og samvær… Krams

    • Ja hun er bare SÅ sød, kan jeg godt sige dig. Også glædelig Jul til dig og et godt og lykkebringende Nytår, kan vi vist begge bruge. Og ja jeg håber, vi kan finde ud af noget kaffe og en sludder.

      Kram til dig også!

Der er lukket for kommentarer.