Nytårshilsen 2010

Året har været et lidt omtumlet år. Med masser af oplevlelser. Ikke lige dem, der var planlagt men dog har jeg sørget for, at komme ud til steder, jeg ikke har set før. Små udflugter til steder, jeg gerne ville se. Det startede jeg allerede på sidste år, men har så fortsat i år, og er da langt fra færdig.

Desværre har der også været oplevleser, af de mindre gode. Min fars blodprop var bestemt en af dem. Man er da bevidst om, at den slags ting kan ske, men håber jo altid at slippe. Far kom sig godt over den heldigvis, og har det i forhold til de helbredsmæssige udfordringer bemærkelsesværdigt godt. Det er meget værd.

Det blev også året hvor jeg mistede en barndomsveninde og et barn mistede sin mor og hendes mor mistede sit eneste barn. Helt ufatteligt var det og er stadig. Dermed var vi til bisættelse. Det var hårdt, synes jeg.

Begge disse hændelser gjorde, at planer der var lagt, blev ændret og udskudt. Det var som, det nu kunne være, men alt andet lige blev hele min sommer “smadret”. Og så har mit helbred det jo med at stikke “en kæp i hjulet også, så alt lagt sammen blev det ikke til nogen som helst udlandsture i året der gik. Det er skidt. Jeg kom ikke engang til Lolland-Falster. Da min veninde skulle komme her i december og besøge mig, var jeg syg, og vi måtte aflyse. Det skal så siges, jeg faktisk ikke har været på toppen siden (influenzavaccine, som jeg IKKE skal have næste år). Nu ligger jeg her så igen, så jeg håber da det så er enden på det.

Skuffelser af anden art, har året også budt. Venner man troede, der var venner, har vist sig ikke at være det. Jeg hader uærlighed og snigen om hjørner. Men sådan er det, så bliver der sorteret i det. Jeg har ikke tid til den slags bøvl. Jeg er da ikke perfekt, laver sikkert fejl og klokker i det. Men et er sikkert, det er aldrig med vilje, hvis jeg sårer nogen eller gør nogen kede af det. Hvis jeg er sur , hvilket iøvrigt er ekstremt sjældent, er folk ikke i tvivl. Så alt i alt, synes jeg, at jeg er et hæderligt menneske, som fortjener ordentlig behandling, og kan folk ikke finde ud af det, så skal jeg ikke bruge det til noget. Det er vel kun hvad er ret og rimeligt.

Det nye år skal bruges til masser af oplevelser, så mange jeg økonomisk kan presse ind i et meget presset budget. Jeg har besluttet nogen ting omkring, hvad jeg vil i året der kommer. Ikke overraskende handler de begge om heste. Den ene skulle gerne være snart enten – februar eller april. Nu må vi se, for det handler også om, besøg hos min veninde i England samtidig. Næste er først til sommer, så der har jeg lidt mere tid. Men det behøver ikke være udland det hele. Jeg vil stadig tage på udflugter, dels for mig selv, men forhåbentlig også med Gentofte Kulturforning, hvor jeg jo kom med i sidste år, og var på flere dejlige ture. Jeg har også meldt mig til et enkelt foredrag i AOF, hvor jeg skal se Sølyst. Det glæder jeg mig allerede til. Jo, det SKAL blive et godt år. Der er jo om ikke andet altid galoppen, som jeg elsker, og hvor jeg regner med, at komme både til Sverige og Norge og endda Aalborg 🙂 i den sammenhæng. Nu må vi se. Også Aarhus, elsker jeg at komme på.

Der er også planer i forhold til vægttab, motion og træning, og selvfølglig ønsker jeg mig, også en dejlig kæreste. Så der er rigeligt at kaste sig ud i i det nye år. Helbredet bliver ikke anderledes, men jeg kæmper mig igennem og prøver alt, hvad jeg kan at få noget godt ud af de tider, hvor jeg ikke ligger på langs.

Jeg håber, jeg i det nye år, kan være endnu bedre for mig selv, og gøre gode ting for mig, og få dejlige oplevelser med alle mine dejlige venner, som jeg sætter STOR pris på. I ved selv hvem I er. Uvurderlige er I. Tak for venskaberne og de dejlige oplevelser i året der gik. Også tak til søde blogvenner, der har kigget forbi og især til dem, der har gjort sig den umage, at smide en hilsen. Til dem der “bare” læser, så håber jeg, I i højere grad vil smide en hilsen i det nye år.

Uanset, hvor I er:

Rigtig Godt Nytår!

10 thoughts on “Nytårshilsen 2010

  1. Jeg starter da bare det nye år med at smide en hilsen: Godt nytår til dig også 😀 og må vi alle få et bedre helbred i 2011 !!

Der er lukket for kommentarer.