Start på det nye år

Tjah året er bestemt ikke startet helt som jeg gerne havde set. Først og fremmest ligger jeg stadig syg og dårlig på sofaen. Feber har jeg og det hele “sejler”! Hmpr! Not pleased. Nytårsmiddagen blev af samme årsag også langtfra, det den skulle have været, omend jeg dog fik to livretter alligevel – braskartofler og røreæg og en enkelt økologisk grilpølse. Det smagte dejligt.

Igår var det ikke bedre med helbredet, og det blev da slet ikke bedre af, at bloggen pludselig døde helt. Man får jo neuroser på et højt plan, når man har prøvet slige ting før. Men jeg var ikke alene om det, men bare først, men det fandt jeg bare først ud af i dag.

Helbredet er stadig ikke godt, og jeg ligger stadig her, og det må så være sådan, til jeg har det bedre. En del af Nytårsfortsætterne starter dog allerede i morgen, men mere om det på et andet tidspunkt. Nu vil jeg slappe af og komme mig, og glæde mig over, at jeg er up and running her i det mindste. Håber I er kommet godt ind i det nye år.

2 thoughts on “Start på det nye år

    • Ja jeg fik en sød mail tilbage fra dem, at de havde haft nogle databaseproblemer, og de var kede af ulejligheden. Der er ikke noget værre end når ens blog (s) er ned 🙂

Der er lukket for kommentarer.