Gad vide…..

om jeg har andet end influenza? Jeg mistænker, at jeg måske har en infektion også. Men nu tager jeg til lægen i morgen, så må vi se. Feber har jeg og hundesløj stadig. Det værste er næsten, at jeg er så hundesvimmel.

Dagen er ellers gået godt. Jeg er startet på den sunde vej til et lettere liv. Der er nogen kilo der SKAL af. Jeg gider ikke skuffe mig selv en gang til og jeg skal være Fifty & Fabulous, og det skal jeg nok blive. Det er utroligt, som tiden bare går, og man bare synes, der er gået “et par år”. Det er der altså ikke, der er gået 4½ år siden jeg flyttede herind.

Jeg har undskyldt mig med, at jeg lige skulle på plads, og vænne mgi til mit nye liv og mange andre sjove ting. Et eller andet sted, var undskyldningen også, at jeg tog jo ikke mere på, men når man har så relativt meget at smide, er det en ringe trøst.

Vejen til Helvede, er belagt med DÅRLIGE undskyldninger. Og det stopper nu – lige nu. Jeg skal og må tage skeen i den anden hånd og gøre det nødvendige. Jeg var ellers nået dertil, at jeg var klar til de drastiske løsninger. Jeg nåede endda så langt som at tale med lægen om det.

Det viste sig, at det kan jeg godt glemme, for SÅ for meget vejer jeg ikke (selvom det er mere end slemt nok). Så skal jeg tage 30 kilo for at få operationen, og det vil jeg trods alt ikke. Nå, så på med vanten. Jeg vil selvfølgelig fortælle, hvordan det går, men jeg venter nok med at tale mere om det nu, før jeg har nået et subtensielt resultat! Men opskrifterne og deler jeg gerne indimellem.