Meatless Monday

En af Nytårsfortsætterne går på, at spise mere grønt. Så nu er der tre kødløse dage på planen. Således mandag, onsdag og fredag. idag var det:

Pastasalat og falafel

4 stk. færdige falafel
Iceberg salat
Agurk
Soltørrede tomater
Gul peber
1 tsk. dressing
1 tsk. creme fraiche 8&
1 rest pastapenne
1 revet gulerod

Det var det i køleskabets forhåndværende princip, der gjaldt i dag. Og det kan man jo også sagtens. Jeg har heldigvis altid et pænt lager af forskellige ting på lager. Falaflerne har jeg købt frosne i Metro, men selvfølgelig kan man lave selv, hvis man orker. Men på nogen punkter, synes jeg det er okay, at springe lidt let over det og de her kunne jeg umuligt lave bedre selv.

Oven tændes i god tid og falaflerne varmes i ovnen. Tøs gerne op fra morgenen af. Salten blev blandet i en skål og creme fraiche og dressing rørt sammen og rørt med. Anrettes på en tallerken og værsgod og spis! Opskriften laves let vegansk med en vegansk creme fraiche og dressing.

2 thoughts on “Meatless Monday

    • Tusind tak skal du have. De er nemlig gode, og når der ikke er flere, skal jeg også have en portion mere.

Der er lukket for kommentarer.