Miraklernes tid….

er ikke ovre endnu. De rydder sne ovre på Ordrup St., hvor man kun kunne færdes med fare for både liv og lemmer, da sneen var værst.

Jeg kom derover en dag, og troede, de endelig havde taget sig sammen til i det mindste at rydde trappen. Nope! Det var tre gode borgere, der heller ikke havde lyst til at brække arme og ben eller det, der er værre. Det har været mere end mangelfuldt med den snerydning, og elevatoren har heller ikke fungeret. Om det gør det nu skal jeg ikke kunne sige.

Jeg kan kun håbe, de tager sig sammen. Med et skattetryk, der er et af de højeste i verden og opfordringer og til at bruge offentlige transportmidler, skal det være muligt at gøre uden risiko for liv og lemmer.

P.S.: Jeg skrev det her indlæg i morges, og det lød en anelse anderledes. Da jeg kom tilbage, var det kun ca. tn tredjedel af indlægget der var tilbage, så jeg skulle stort set starte om. Ved kig ned på stationen her senere, er det “kun” trapperne og indgangspartiet de har ryddet. Selve perronen er sikkert lige så glat som altid! Oh, well man kan vel ikke forlange mirakler.