Græsk sortøjebønnesalat

Jeg har før været inde på yndlingsbønnerne Sortøjebønner, som endda har deres helt egen side her på bloggen Dels fordi de er mine yndlingsbønner, men også fordi bønnerne fortjener reklame Det er ultrasunde vitaminer, proteiner og kulhydrater i en mundfuld og ynderst velsmagenende Vi kan sagtens tåle at undvære kødet mindst en dag om ugen, og der er helt vildt mange lækre vegetariske opskrifter derude, som fortjener en chance

Denneher fandt jeg ovre hos Simply RecipesGreek Black-Eyed Peas Salad, og den var for fristende. Og selvom det egentlig er tid for varme gryderetter og supper, så synes jeg, at hvis det endelig skal være en salat, med lidt substans, så er en med bønner, en rigtig god ide. Og en god hjælp, når man tænker kalorier og kilotab. Så jeg kastede mig ud i det. Originalen er til 8-10 personer, og jeg halverede portionen!

Jeg har nu sunket den sidste bid af aftenens portion (der er til imorgen også ihvertfald og måske mere), og jeg kan kun anbefale den på det varmeste Den smager supergodt. Den er egentlig postet om sommeren, og det er vel også en typisk sommeret i grunden. Men har man lyst til en superlækker og meget mættende salat, her om vinteren, så synes jeg I skal prøve den Har I problemer med opskriften på engelsk, så har jeg oversat den Og smider man mig en mail, ligger den lige til at sende.

PS.: Regner du points, er en portion 2,5 points ved at dele portionen i 4/8 portioner. Du skal være opmærksom på, at jeg regner de gamle points og ikke de nye.

Note: Du skal iøvrigt være opmærksom på, at for at salaten skal tage sig bedst muligt ud, skal du finthakke din spinat eller andet grønt (du kan bruge, persille, andet salat – find din favorit) og dine grøntsager og oliven meget fint.

Jeg gjorde den fejl ikke at fintsnitte godt nok, og det ødelagde “looket”, ligesom mine oliven kun blev skåret i halve Det er ikke nok. Alle ingredienser skal have nogenlunde samme størrelse som bønnerne el. mindre Men smagen, den fejler selvfølgelig ikke noget uagtet, men derfor må man godt tænke over udseende også. Jeg opdagede, da jeg skulle fotografere, hvor jeg selvfølgelig havde blandet alt, og det var for sent.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.