Lægens lyrik

Jeg har nævnt det før. Lægen er en hyggelig og festlig fyr Udover at varetage mit helbred, hvilket nok kan give ham nok at lave, så maler han til den store guldmedalje. Og fotografere er han sørme også en knag til, og hvad han er lige så god til, er at rime.

I vinterkulden lod han sig inspirere til følgende: Rimsmed i en kold tid og Istid langs Strandvejen.

Ret beset, har han fået nogle mere dramatisk fotos, end jeg fik, da jeg var dernede Dette skyldes, at han har været længere oppe ad kysten ved Bellevue. Så kommer der mere sne og is, skal jeg den vej op, kan jeg forstå på ham.

2 thoughts on “Lægens lyrik

  1. Det er altid et kompromis mellem at få forfrysninger og få billeder som viser forfrysninger! Jeg synes det er en kold omgang at tage rigtige is-billeder. Dertil kommer, at man har brug for at stå fast på glat is for at undgå skader.

    • Det har du helt ret i Donald. D’et var også helt urimeligt koldt den dag jeg tog mine isfotos. Til gengæld fik jeg de dejlige motifver fra Bernstorffsparken, som jeg er meget glad for. Og eftersom havnen, havet og alting jo nok bliver liggende, så får jeg nok chancen igen. Og mine havnefotos, er såmænd også gode synes jeg.

Der er lukket for kommentarer.