Som forventet


Lige før Charlottenlund Station, ligger Rådhusvej. En vej, der hedder sådan fordi, at den i den ene ende har Gentofte Rådhus. På den ligger også Det gamle posthus, som er den store bygning, der ses til venstre i fotoet. Det er en meget flot bygning, der nu er omdannet til lejligheder. Dem gad jeg godt se. Bag den ligger så stationen


Udsigten fra Stationen, var fantastisk i dag. Som det ses var himlen fuldstændig blå og koldt var det heller ikke Det tager lidt at omstille sig, fra den Polarkulde, vi har haft´.Den hvide bygning midt i billedet, har levet en omtumlet tilværelse. Den startede sit liv som en rigtig hyggelig bodega, hvor jeg også har været. Det skulle den have haft lov at vedblive at være. Men senere har der været stofforretning, fitnesscenter og nu bank. Hvis jeg har glemt noget, så lad mig det vide. Men man kan jo godt blive hægtet lidt af. Bagved, ses højhuset (til højre), der huser firmaet Højgaard & Schultz, og har gjort sålænge jeg kan huske. De har nok så galt bygget det i sin tid. Nedenfor ligger, hvad der engang var ISO, hvor mor og jeg altid handlede. Nu er det så en Superbest. Men sjovt nok, er en af de damer fra “gamle dage” der stadig. Så det er helt hyggeligt

Var der ikke meget, lægen kunne gøre ved det hele Det var helt som jeg regnede med. Nåh, måske på nær en lille ting, som jeg faktisk havde glemt Svimmelheden har vi tidligere talt om, kunne skyldes øresten, og jeg derfor skulle få det tjekket Det har jeg fuldstændig glemt! Nå, men no time like the present, så på vejen hjem gik jeg forbi for at få en tid. Han var vældig flink, og jeg fik en tid allerede mandag. Så må vi se, om det kan have noget på sig

Inden lægen fik jeg ordnet indkøb med far, optiker og nye linser, som jeg nu endelig kan bruge igen og afleveret mit nye ur Afleveret fordi jeg ikke kunne få det til at virke Hun kunne heller ikke, men ville prøve at få en af sine piger til at fixe det Det skal jeg så hente mandag, hvilket jo passer fint, når jeg alligevel skal derover Nu håber jeg bare weekenden bringer lavere temperaturer i min feberplagede krop og så ønsker jeg jer en god weekend