Udsalgsbytterier

Jeg stod relativt sent op. Det er ved at blive en vane, nu hvor jeg ikke har været i stalden her på det seneste. Godt det samme, for søvn er godt, når man kæmper med en feber. Oh jo, det gør jeg sørme stadig, også i en grad, så jeg i skrivende stund hundefryser så meget, at jeg simpelthen ikke aner, hvordan jeg skal få varmen igen. Løsningen må være et varmt bad, så snart, jeg er færdig med at skrive dette.

Jeg begav mig ud i verden og havde de sædvanlige kvaler i forhold til togene. Iøvrigt kan jeg oplyse, at den snerydning, jeg må have drømt mig til forleden, bestemt ikke omfatter perronen, men en ganske smal stil fra den ene del af trappen hen til stationsbygningen og ikke et skridt videre På selve perronen ligger der stadig sne, der nu er blevet til is, og der er meget glat. Men jeg tænker, man ikke kan få det hele – elevatoren duer i dag Dette konstaterede jeg ved hjemkomst.

I Julegave fik jeg en rigtig dejlig brødrister, som var på ønskesedlen. Dog skete der det, at jeg lige inden Jul smadrede min ellers så trofaste mælkeskummer. Katastrofe!! 🙂 Jeg overvejede på det tidspunkt, at bytte ud med mælkeskummeren, også fordi jeg faktisk har en brødrister, der duer, og fordi jeg mistænkte, at søster og svoger ville kaste sig over den. Det gjorde de, men heldigvis var det ikke værre end jeg kunne bytte. Først var det meningen, at jeg bare ville bytte den til en alternativ farve – aluminium. Men ved eftertanke, blev det altså mælkeskummeren. Er den ikke flot? Og så kostede den nøjagtigt det samme som brødristeren. Det gik hurtigt, at få dagens mission overstået oppe på 3. sal i Magasin, til trods for, at jeg så meget langt fra var den eneste, der havde ærinde derude.

På vejen til Magasin, kom jeg forbi Matas, hvor der var en kurv med alverdens ting blandt andet den fine taske som kostede den rørende sum af 75,- kr. Det kunne jeg altså ikke stå for, og slet ikke når der kun var den. Skyndte mig ind og købte den, inden jeg susede videre mod Magasin.

Der er jo også udsalg. Hold op, der var mange mennesker. Jeg snusede lidt rundt og jeg kunne sikkert have fundet mange gode ting, men det var først på vej ud i smykkeafdelingen, jeg “faldt i” – eller hvad vi nu skal kalde det. Der lå de skinnende og indbydende. Ringene. I mange forskellige udformninger og farver, men alle smukke. Men jeg var ikke i tvivl, og den passede mig lige på en prik – og så til halv pris 250,- kr. Det kunne jeg ikke stå for. Den er fra Dyrberg & Kern, som jeg har købt flere ting hos. Skulle du komme forbi Magasin Lyngby, så var der masser af ringe tilbage, og der skulle nok være en, der passer dig og din smag. Et højst ufornuftigt køb, jeg nok ikke skulle have gjort, men …. det bliver sgu så kedeligt hvis ikke man gør den slags engang imellem.

Jeg skulle også forbi Bahne, og kigge efter en ting, jeg gerne ville have med hjem. Men den var udsolgt. Men de får igen, så det går nok. Så gik turen mod stationen og oppe ved den ligger der en Netto. Jeg havde jo set Madame, havde erhvervet nogle flotte krus. Men pist borte var de krus. Nå jeg tænkte, jeg kunne prøve at kigge i den Netto ved Hellerup Station. Jeg skulle skifte tog der alligevel. Heller ingen krus, men til gengæld fik jeg en saftpresser. Jeg ved godt, at man anbefaler, mange og meget dyre løsninger. Det står der altså ikke på min pengepung, så nu får den her chancen og den er sikkert rigtig god, kunne jeg forestille mig. Den passer ind i planerne om den sunde stil her i det nye år.Så alt i alt en udbytterig dag. Håber du har haft en dejlig lørdag. Er der andre, der har været på udsalg?

2 thoughts on “Udsalgsbytterier

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Skønt med en saftpresser. Har ikke været på udsalg selv, men dejligt at se andres køb. Jeg har været i Netto, havde også set Madames krus, jeg var heldig og kom hjem med to.

Der er lukket for kommentarer.