Tjah, ikke ligefrem

Man plejer at sige intet nyt, er godt nyt. Ikke her i huset, hvor alt faktisk er mere eller mindre status que, med feber og det hele. Har dog fået lavet lidt fornuftigt på computeren i dag og så har jeg talt med gamle venner fra Lolland-Falster på telefonen.

Morgendagen bringer lægebesøg fra formiddagen, så jeg skal nok snart finde dynen. Så må vi se om han kan finde noget, den gode ørelæge. Det er jeg da lidt spændt på.

Dagen blev også den, hvor et yngre menneske tabte et langt sygdomsforløb til canceren. Heldigvis var det ikke meget smertefuldt, men dog voldsomt nok. Nu har han fred, og næste ting er begravelse sidst på ugen formentlig.

6 thoughts on “Tjah, ikke ligefrem

    • Tusind tak Trine, det håber jeg også. Det ser ud til at gå den rigtige vej nu, men jeg er forsigtig, for det kan vende igen.

  1. Du skal nok blive rask, selv om ørelægen ikke kan udøve mirakler.
    Jeg er ked af at det yngre menneske tabte. Det får én til at tænke over, hvad et godt liv er – for mig er det forståelse og kram og venner eller måske familie.

    • Tak skal du have! Ja, jeg ender vel med at blive rask – så rask som det nu er muligt. Men nogengange, kan jeg godt blive lidt ttræt af mit helbred.

      Ja, det er skidt den slags, men der var desværre fra starten stort set ingen chance for at vinde den kamp. Men du har ret i, at man skal tænke over, hvad et godt liv er. Venner og gode oplevelser, er ihvertfald meget værd. At se de små gode oplevelser hver dag.

Der er lukket for kommentarer.