Ugens madplan

Som sagt, er det nok nu. Kiloene skal af, og til det behøves struktur. Dels hjælper det med at holde mig på sporet, og dels får jeg afprøvet en masse af de fantastiske opskrifter, jeg er i besiddelse af. Det sidste er i sig selv sjovt. Så jeg kan kun anbefale det med en madplan.

Den kan jo både indrettes efter ugens tilbud, og hvad man allerede har i fryseren. Her er det lidt af hvert, hvilket det jo nok vil være for de fleste. Jeg holder fast i planen om, at ihvertfald 3 dage i ugen skal være vegetariske. Her er planen for denne uge:

Mandag: Hjemmelavet Tomatsuppe

Tirsdag: Alt-i-en kyllinge/kikærtepilau

Onsdag: Ovnbagte rodfrugter og kartofler med salat

Torsdag: Skinketærte med salat

Fredag: Pasta

Lørdag: Tacos med hakket oksekød og bønner

Søndag Falaffel med ris og salat

Du kan kigge i sidebaren, og klikke der for at komme her tilbage.