Forestil dig……

at din eneste søn bliver dræbt, fundet skudt på en parkeringsplads. Det i sig selv kunne nedbryde hvem som helst. Det viser sig, at være en ekskæreste, der har begået drabet. Næste chock er, at hun inden nogen når noget, er taget til Canada (fra USA). Hun bliver så varetægtsfængslet, og meddeler så, at hun er gravid med afdødes barn.

De knuste bedsteforældre tager straks afsted, sælger alt og flytter derop i håb om på sigt, at få forældremyndigheden over deres barnebarn. Nu følger måneders udholdenhedsprøve udi tålmodihed og fokus på målet. For hvad de ikke bliver udsat for, at deres søns morder og mor til deres barnebarn, er ikke småting. Men de udholder det hele og kører en timelang tur til fængslet, da hun bliver fængslet, for at hun kan se sønnen. De når selvfølgelig at knytte sig til den lille gut, som hedder Zachary, og de bliver endnu engang sat på umenneskelige prøver, da Shirley bliver løsladt mod kaution igen.

Og så sker det helt utænkelige. De vågner en morgen og får beskeden om, at mor og barn er forsvundet. For nu at gøre en lang historie kort, så finder de deres lig, ud for kysten. Mord/selvmord. Ikke nok med, at hun tager sin lille søns liv, hun berøver også tre andre børn deres mor – hun havde tre i forvejen. At hun havde store mentale problemer, var bevist mange gange, hvilket også var grunden til, at Andrew til sidst slog op med hende. Og det tålte hun simpelthen ikke og ringede til ham som besat. Og til sidst knækkede filmen så helt. En ganske uhyrlig historie.

Andrews forældre kæmper for at få lavet kautionsloven om, således at man ikke kan løslades mod kaution, hvis man er sigtet for mord. Andrews bedste ven Kurt, har lavet filmen “Dear Zachary (2008)“, som istedet blev en film til Andrews forældre om ham, men som skulle have været til hans søn. Nogengange kender ondskaben ingen grænser. Som Andrews mor siger i filmen – hun var djævlen i egen person, hverken mere eller mindre…… puh! Deraf sikkert også titlen på en bog Andrews far skrev “Dance with the devil“, som blev en bestseller.

Link:

Filmens hjemmeside