I det små og ganske langsomt

Smuk vinterhimmel fra den 4. december

Det ser ud til, at helbredet endelig går lidt i den rigtige retning, ihvertfald hvad feber og den slags angår. Forkølelsen er væk, men svimmelheden er der desværre stadig. Men jeg er glad for de bedringer, der er, og dermed også den smule mere energi, det giver mig.

Det er blevet brugt på konstruktive sysler, som at prøve at få styr på mit hjem. Jeg har fundet en kasse i kælderen til Julepynten og skal hente to mere – og i morgen er planen så, at det skal pakkes ned, som minimum. En hilsen er sendt med Postmand Per, og jeg har handlet et par småting.

Vi går lysere tider i møde, også vejrmæssigt, men til alle dem der “skriger” på forår, så minder jeg lige om, at vi har haft snestorm i april, og vi har hele februar og marts også. Så få nu det bedste ud af det vejr vi nu har istedet. I kan ikke lave om på det alligevel. Lune trøjer, halsklude, varme støvler, te og gryderetter og sterinlys og indehygge, har i min verden bestemt også sin charme. En gåtur i kulden frisker og så er det skønt, at komme hjem i den lune bolig.
Foråret skal nok komme – når det passer det!