ABC Scandinavia – K

Vi er nået til K i bogstavrækken. Jeg sprang over sidste uge, og det må man heldigvis godt. Der skal være inspiration bag, og den fandt jeg ikke rigtig.

Til gengæld var K ikke så svær – K er lig med Klampenborg. Ikke nødvendigvis Galopbane, men i al almindelighed. Galopbanen hører bestemt også med, men der er også Dyrehaven, Bakken og ikke mindst masser af fantastiske huse. Her er et lille udvalg fra Klampenborg.


Christiansholm Slot er det største “hus” i området, og helt utroligt. Desværre kan man ikke komme tættere på, uden at være inviteret


Et af mange motiver fra Dyrehaven


En sørøver på land – han sad på Dyrehavsbakken en efterårsdag, hvor jeg var på gåtur


Mit yndlingsfoto fra Galopbanen – altså uden heste. I baggrunden ses den smukke gamle tribune

4 thoughts on “ABC Scandinavia – K

  1. Det nederste foto er så stemningsfuldt og lidt provokerende med det smukke landskab og den dyre galopbane og så det gamle skur til højre. Smukt!

    • Tusind tak,, Donald, jeg er også ret vild med lige det foto “Det gamle skur” , er faktisk ikke et skur, men bagsiden af en anden tribune, som vi kalder “1. plads”, men som er meget gammel og forfalden især på bagsiden. Noget af den, er faktisk blevet revet ned, og desværre taler de om at rive den helt ned. Noget jeg så slet ikke forstår er tilladt, når de andre tribuner fra samme tid er fredet. Men hvad ved jeg. Ikke helt med på, hvad du mener med “den dyre Galopbane? 🙂

Der er lukket for kommentarer.