En ud af to…

er vel ikke så ringe enddag 🙂 Kogebogen er dukket op. Så mangler vi bare hvidløgspresseren. Så det var da en slags fremgang her i huset i dag. Det er så også den eneste desværre. Jeg har feber, og er rigtig sløj og møghamrende træt af at ligge her. Jeg har jo også de gode intentioner, om motion og sjove ting. Men sålænge jeg er syg, går den jo ikke.

Jeg har slæbt mig op til den gode grønthandler og handlet noget frugt, for jeg var løbet tør. Da jeg kom hjem fik jeg lige taget det værste med støvsugeren. Dejligt, at få det gjort og så få et bad. Og nu ligger jeg så her på sofaen igen i al min elendighed.

På positivsiden, går det rigtig godt med madplanen og kan jo passende prøve at finde på noget til næste uges, når jeg alligevel ligger her. Mit hoved har det ikke ret godt, så lige nu, skal jeg altså bare slappe af.

Jeg hart ikke noget imod at ligge her weekenden over, men jeg skal bare være frisk til tirsdag, hvor jeg skal på tur. Men jeg vil ihvertfald ønske jer en god weekend.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.