Victoria eller Willliam?

Eller måske noget helt 3. Hvis du går op i, hvor sjældent eller hvor populært et navn dit barn eventuelt skal have, så kan du se den seneste her.

Faktisk er William den nye nr. 1 hos drengene. Et navn jeg godt kan lide, ligesom Victoria.

Nu skal jeg ikke have børn, men det er der jo flere i blogland der skal, så værsgod 🙂

Hvis du skulle tænke på, om mit navn er på listen, kan jeg fortælle dig, at det er det ikke. Det er i navnebogen, så skulle du have lyst kan det sagtens vælges, men er altså meget sjældent i Danmark.

8 thoughts on “Victoria eller Willliam?

 1. William har jeg egentlig ikke noget forhold til. Det har aldrig været på listen da vi ventede os.
  Mit eget navn er lige opgraderet til 480 kvinder i DK kan jeg se 😉
  Hav en dejlig fredag

  • Tjah, nu har jeg jo ingen børn, og får heller ikke. Og jeg har altid forestillet mig, at jeg fik piger. Det var først sent det “gik op for mig”, at jeg rent faktisk kunne risikere at få en dreng 🙂 Med mit navn er der sådan ca. 17 andre end undertegnede, så …. Også en dejlig fredag til dig.

  • Ha, ha Jeg tror nu aldrig, jeg har været, eller kommer på listen. Men det er også helt i orden. Jeg har kendt en anden Mette udenfor familien. I min familie er der ellers tre af dem p.t. Så der topper de listen.

 2. William, er et pænt navn. Jeg har dog andre muligheder i tankerne, og desuden er det måske ærgerligt, at der til den tid er 3-4 William’er i klassen.
  Da jeg gik i skole, var der fx. Rikke A, Rikke B, Rikke K og Rikke K…. 🙂

  • Jeg kan som sagt også godt lide William, og kender en af slagsen. Men jeg kan også godt følge dig. Jeg har jo et meget specielt navn, og har været rigtig glad for det. Men når det er sagt, synes jeg, man skal gå efter selvfølgelig dels, hvad man kan lide og hvad der passer til det efternavnet og eventuelle mellemnavne også.

Der er lukket for kommentarer.