Mandagsmoody

Jeg er ærlig talt lige ved at springe i luften! Ikke et skridt videre er jeg! Feber og sløj stadig. Hvad hulen skal jeg snart stille op? Ja jeg kunne da prøve at gå til lægen, kun for at få at vide, at der ikke er noget galt. Dog har jeg en vis mudren øverst i lungerne nu så bliver det ved, skal jeg helt sikkert derover i morgen.

Ellers prøver jeg, at få lavet en smule fornuftigt her. Især i forhold til de sunde madvaner, skrump og madplaner. Jeg var på vægten, og jeg har tabt et kilo, så det er godt på en uge. Det er på positivsiden. Jeg ændrede lidt på sidste uges plan, fordi jeg var syg, så nu skal jeg så lave en til denne uge.

Jeg skal også prøve at lave et nyt banner til bloggen – jeg gider heller ikke se på Julebanneret mere, men jeg har det faktisk rigtig skidt. Jeg har som sagt før mange ting, jeg gerne vil have “i stilling” og igang med, men ……same history as always – I’m so sorry and frustrated to say the least!

2 thoughts on “Mandagsmoody

Der er lukket for kommentarer.