Sund og slank i det nye år

Som nævnt, er jeg startet på vejen til et sundt og slankt liv. Det går rigtig godt, og jeg glæder mig, til en slankere udgave af mig selv. Motionen glæder jeg mig også til. Den kommer blandt andet til at bestå af masser af ture på den dejlige nye cykel, svømning og eventuelt motionscenter også.

Foreløbig ligger jeg stadig syg her, og har feber og her hundesløj og mere end træt af det. Det kan ikke hjælpe at synke hen i medlidenhed. Det hjælper ikke. Jeg må prøve at få det bedste ud af det. Og blandt andet fandt jeg nye gode sunde og slankende opskrifter i dag på Slankedoktor.dk.

For mig er det ligemeget, hvad det er for nogen opskrifter, for jeg kan regne alt om til mine Points, så det er dejligt. Og de her er der energifordeling på, hvilket gør det endnu lettere. Uanset hvordan man vender det, så kan alle der prøver at slanke sig i det nye år, vel bruge nye og spændende sunde opskrifter, så her får I så nogen. En anden måde at spare kalorier på, er at spise vegetarisk og sundt er det jo også. Her får du to links til nogen vegetaropskrifter, dels Kirsten’s site som jeg ofte besøger og så vegetaropskrifter.com. Man kan jo starte med en dag om ugen eventuelt, og så opgradere, hvis man finder smag for det. Der er mange dejlige vegetaropskrifter, og jeg selv har besluttet at mindst tre gange om ugen skal være kødfri. Jeg elsker grøn mad, og hælder mere og mere den vej. Og beslutningen er, at når jeg så spiser kød, så skal det så langt pengepungen rækker være økologisk. Fortæl mig gerne hvordan dine planer om et sundt og slankt nyt år går.