Her med med og i avisen uden


Good Girl (Mas Media – Working Girl) i Karlebo hos Hanne og Jens Bechmann

Jeg er selvfølgelig rigtig stolt over, at få publiceret et foto, jeg har taget. Det kan man da kun være jublende glad for. Og især når fotoet er af en af min topfavoritheste Good Girl. En stor grå, meget smuk hoppe, jeg har brugt mange, mange timer sammen med.

Goodie og jeg startede ikke vores forhold som de bedste venner. Hun er en hest, man lige skal ind på livet af. Når man så er kommet det, så er der heller ingen smalle steder, og vi endte med at være de bedste venner. Vi gik ture og hyggede os rigtig meget. Nu er hun som artiklen i Villabyerne fortæller gået i avlen. Lykkelig er jeg, for jeg kan besøge “min” Store Grå Dame, når som helst. Det er rart at vide.

Men jeg kan undre mig over, hvornår Villabyerne sidst har set en hest uden øren, og så er jeg da lidt ærgerlig over, at de ødelægger et godt foto.

8 thoughts on “Her med med og i avisen uden

 1. Stort TILLYKKE, Deborah. Det er dejligt få anerkendelse for dygtigt håndværk 🙂
  Det var smukt gjort af Villabyerne, at erkende fejlen.
  Good Girl kommer til at nyde livet nu på grønne sommermarker med føl ved sin side 🙂

  • Tusind tak. Det gør hun, og jeg glæder mig til synet. Det bliver så spændende. Hun bliver en god mor, ganske som hendes mor er det. Hun står samme sted. Og I kan være sikre på at se det her på bloggen.

   Ja, det var fint, de erkendtee, men heldigvis var foto i papirversionen helt fint, som det skulle være.

 2. Jeg husker at engang midt i halvfjerdserne, var der en skimmel, der vandt galopderbyet. Lige netop den eneste gang jeg har været på Klampenborg 🙂

 3. En opdatering – Jeg har lige fået en rigtig sød mail fra Villabyerne, der erkender, at den beskæring ikke er heldig, og at Goodie bestemt er kønnest med øren. De kan jo dårligt rette nu, men jeg håber, de så tænker over det en eventuel anden gang.

  • Tusind tak Per, jeg er da også stolt – misforstå mig ret 🙂 Det var rigtig sødt af dig og skrive og værdsat!!

   Hvis du har en svaghed for skimler, ville du gå bagover, hvis du så hende her. Hun er sjældent smuk og 168 cm i stang.

Der er lukket for kommentarer.