Weekendstart

Weekenden er skudt godt i gang, og jeg har tilbragt dagen med at få bund i nogle fotos. Jeg har nået rigtig meget, men har også været igang hele dagen lige til nu. Det bærer mit hoved præg af nu, og er lige ved at trille af. Jeg skal sove nu, og så fortsætter jeg i morgen. Knap så længe som idag. Det har været lige rigeligt. Men jeg er glad for, hvad jeg har nået.

Talte med en god veninde over nettet, hvilket altid er hyggeligt. Vi har kendt hnanden en del år efterhånden, men kun over nettet. Jeg tøver dog ikke med at kalde hende en veninde, for vi deler ALT, og det er rigtig hyggeligt. Desværre ringede en anden rigtig dejlig veninde imens på min telefon, med nogle rigtig triste nyheder. Så triste, at jeg får svært ved at sove, hvorfor jeg vil tage en pille og så se fjernsyn til jeg sover. Ellers tror jeg, jeg får mareridt 🙁

Weekenden skal tilbringes med at få styr på alle hængepartierne, som har lidt nedprioritering, mens jeg var dårlig. Der er nok at tage fat på. Men jeg må prioritere med hård hånd.Jeg håber, at jeg trods prioriteringer, også får kræfter og tid til et par blogindlæg. Men nu ser vi. Uanset, hvad I skal, ønsker jeg jer en god weekend.