Holmens Kirkegård – igen


Efter Julens dårligdom er overstået, skal der gang i de der Nytårsfortsætter eller hvad vi skal kalde det. Gode løfter til mig selv ihvertfald om mere motion. Den sunde mad er jo i stilling. Altså motion. Da jeg ikke har fået købt billet til svømmehallen endnu, og heller ikke motionscentret, er cyklen og mine flade konvolutter og diverse motionsviddeoer, kuren lige nu. Og i går var vejret skønt, så jeg greb cyklen og steg på toget. Jeg havde et klart mål, og det var at finde et bestemt gravsted på Holmens Kirkegaard. Nu havde jeg det nøjatige nummer. Hvis jeg havde forestillet mig, det blev let at finde, nummer til trods, blev jeg straks meget klogere.

Men eftersom jeg jo havde kameraet med, og vejret var godt, var katastrofen til at overse. Men jeg var træt, til sidst og bange for, jeg aldrig fandt den. Det gjorde jeg, men det blev i elvte time. Men glad var jeg. Dels for, at kunne vise min respekt til et kært og dejligt menneske, der gik bort her i sommer, men også for at min stædighed belønnede sig. Da havde jeg så allerede gået rundt i ihvertfald en times tid, så jeg besluttede, at jeg ville sætte næsen hjemover, med et stop på vejen. Men mere om det lidt senere.

1 thought on “Holmens Kirkegård – igen

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.