Sesam Nudel Salat

Forleden blev det endelig tid for at prøve en opskrift, jeg har luret på et stykke tid nu – Sesame Noodle Salad af Nigella Lawson. Jeg synes, den så så lækker ud. Og det er den også. Jeg vil sige så meget, at mængden af bønnespirer og sukkerærter kan mindskes efter min smag.

En anden ting, man skal være opmærksom på, er at spirer og sukkerærter stjæler meget smag, så man skal have meget smag i sin dressing. I den sammenhæng, er det en god ide at ja lave en stor portion og gemme i køleskabet som Nigella foreslår, men undlad dressingen, og lav pr. portion, hvis du som jeg skal tænke kalorier/points. Du skal være meget nærrig med peanutbutteren, for den koster voldsomt i regnskabet. Men jo det er en god salat. Men det er lige før jeg vil sige, jeg vil foretrække den som en stir-fry, som jeg prøvede at spise den som dagen efter. Det smagte dejligt. Der startede jeg bare med et løg og så hældte jeg resten på. Iøvrigt skiftede jeg korianderen ud med basillikum. Jeg kan ikke døje frisk koriander 🙂