Sunde opskrifter fra health.com


Grilled Bison Kebabs Over Minted Peas – Klik her for opskriften

Jeg spejder jo efter de sunde og kalorielette opskrifter. Det er ikke en kortsigtet løsning, men en, jeg er nødt til at antage for resten af min tid med ganske få undtagelser, hvis jeg skal holde den slanke linie, jeg gerne skulle nå frem til på et tidspunkt, indenfor overskuelig fremtid. Og som den venlige blogvært deler jeg jo mine fund med jer 🙂

De er godt nok på engelsk, men med de fine oversættelses/konverteringsmuligheder, skulle det ikke være noget problem. Har du problemer, er du altid velkommen til at spørge, og så skal jeg guide/hjælpe så godt jeg kan. Du finder opskrifterne her: 23 Easy, Low-Fat Dinners. Der er noget for enhver smag, så du skulle kunne finde noget, der passer dig også. Ønsker du flere opskrifter, finder du hele Health.com’s opskriftsarkiv her. Du finder også begge links i sidebaren. Bon Appetit!

4 thoughts on “Sunde opskrifter fra health.com

  1. Gad vide, om det var dig jeg så gå tur i Ordrup i søndags. Det lignede dig meget efter de billeder, jeg har set af dig. Vi kom kørende i bil fra Klampenborg. Pigen, jeg så, gik med et lille smil om munden og kiggede mig direkte i øjnene og jeg smilede tilbage. Jeg var næsten sikker på, det var dig.

    Den ret ser virkelig lækker ud 🙂

    • Det glæder mig, du har mødt en venlig sjæl, men det var ikke mig. Jeg var slet ikke ude og gå i søndags. Jeg var ude og køre en tur med min far, og vi var et godt stykke fra Ordrup. Men det kunne i princippet have været mig. Hvis du ser den rigtige mig, så håber jeg, vi får lejlighed til at hilse på hinanden 🙂

    • Jeg synes også, de ser rigtig lækre ud. Og det må være lige så godt med okse – det var også min tanke 🙂

Der er lukket for kommentarer.