Det var på Frederiksberg

….. og langt fra maj endnu, men dog….

Far og jeg har gang i noget bilkiggeri for tiden. Så vi havde en halv aftale om, at vi ville ud og lure lidt søndag. Hvis ikke det havde jeg en plan om, at jeg ville ind og lure på Frederiksberg Kirkegård. Det havde jeg også nævnt for far, da jeg ringede for at høre, hvor han var henne og om han havde lyst til at køre tur. Jeg havde aldrig været på Frederiksberg Kirkegård, og den forklaring far først gav mig,, kunne jeg ikke få til at stemme. Men det viste sig, der er nye og gamle. Det var gamle, jeg hentyede til, og så kunne man godt tage den vej, jeg troede, og som jeg også tog til Frederiksberg Have.

Far ville gerne ud og køre, så jeg kunne ikke nå også at tage til Frederiksberg. Men så foreslog han, at han ville vise mig, hvor det var. Det var jo super, så var det to fluer med et smæk. Vejret var fantastisk, så en lille gåtur med mig, kunne far også kun have godt af. Jeg tog kun det lille kamera med, da jeg ikke vidste, hvor meget tur, jeg fik mulighed for. Det var heller ikke så meget, men lidt har da også ret. Men det er helt sikkert, jeg skal derind og kigge mere. Vi nåede kun et lille hjørne af kirkegården, der emmer af stemning. Der var ca. en halv million mennesker i byen, hvor mange også lagde vejen forbi kirkegården. Men de fleste var oppe ved Frederiksberg Have og stå på skøjter.

Efter en dejlig gårtur var vi forbi bilforhanderlen og lure biler. Det er jo lidt ærgerligt at bezinpriserne og realistisk økonomisk formåen skal gå hånd i hånd. Ellers så meget anderledes ud. Men uanset så er fire hjul overhovedet en dejlig ting. Når der engang er sket noget konkret udover kiggeriet, skal jeg indvi jer. Vi sluttede en hyggelig eftermiddag med en kop kaffe og et stykke kage her hos mig. Som altid kommer resten af fotos på flickr senere.

4 thoughts on “Det var på Frederiksberg

  1. Når sneen er væk, så skal jeg en tur på Frederiksberg kirkegård, har aldrig været der. Rigtig god aften til dig, Deborah.

    • SÅ meget sne var der nu ikke, men lige nok til at det var dekorativt 🙂 Men jeg ønsker dig en god tur derind 🙂

  2. Ja, der er smukt! Jeg har som skolebarn gået forbi mange gange, uden at se hvor smukt der er indenfor – men for halvandet år siden var jeg der en del gange. Et af de ældste træer længst med øst er en historie for sig.

    • Det er der Donald, meget fint. Jeg glæder mig allerede til næste besøg der. Jeg synes ofte, jeg bemærker, at hvad man ikke synes var noget særligt i barndommen bliver det senere 😉 Jeg skal prøve at lægge mærke til det træ, du nævner.

Der er lukket for kommentarer.